Joshua Ray Walker till Stockholm i oktober

joshua-ray-walker_hemsidebild_01.jpg

DATUM

2/10 – Stockholm, SE - Bryggarsalen - Biljetter

Joshua Ray Walker tog den snåriga vägen till den traditionella countryn efter en uppväxt i östra Dallas färgad av musiken från ‘Smokey Mountains’. Härdad av ett flitigt turnerande (250+ spelningar per år), i diverse band med varierande musikalisk inriktning - framförallt i hemstaten Texas - har han som musiker erfarenheter som vida överstiger hans ålder. Även om han är ny som solo-artist på den internationella scenen är han sannerligen hemtam på scenen, och han har redan delat scen med bland andra Old 97’s, Vandoliers, Colter Walloch BJ Barham. Hans melodiska, karaktärs-drivna låtskrivande sätter nytt ljus på traditionellt country-berättande och med sin klara, distinkta röst förtrollar han sina åhörare.

Debutalbumet ’Wish You Were Here’ kom ut i Januari, och den 2 oktober ser vi fram emot att välkomna honom till Stockholm och Bryggarsalen den 2 oktober. Biljetter ute nu via Tickster.com.