Whitney Rose till Stockholm i augusti

whitney-rose_hemsidebild1.jpg

DATUM

15/8 – Stockholm, SE - Bryggarsalen - Biljetter

Whitney Rose är en oefterhärmlig sångare, låtskrivare och artist som nyligen tilldelades Ameripolitan-priset som ‘Honkey Tonk Woman of the Year 2019’. Vi såg senast denna Kanadensiska neo-country-traditionalist på Mosebacketerrassen under Sthlm Americana 2018, när hon inledde festivalen med en bejublad spelning.

Det finns många användbara livsregler för oss alla, men för Whitney är det huvudsakligen “Regel 62” som sticker ut. Regeln är kanske allra bäst formulerad i Anonyma Alkoholisters “Fjärde Tradition”, en avhandling om hur man med hjälp av humor och ödmjukhet hittar harmoni i balansen mellan ambition och självmedvetenhet. Truismen som officiellt lyder: ‘Don’t Take Yourself Too Damn Seriously’ är grunden till Whitney Rose’s senaste album ‘Rule 62’.

Med nytt album i antågande är det hög tid för ett nytt besök, och den 15 augusti på Bryggarsalen, är det dags igen!