Sthlm Americana 2019

sthlm-americana_symbol-moonman_yellow_rgb.png

Sthlm Americana återvänder för tredje gången till Södra Teatern & Mosebacke den 16 juni 2019.


Vi har sedan starten velat bjuda in till en festival som vi själva inte hade velat missa, men som tidigare bara gått att hitta i den amerikanska södern. En typiskt familjär historia där högkvalitativ musik står i centrum av gemenskapen. Mottagandet av årets festival har varit över all förväntan, och vi tackar för förtroendet genom att utöka med ytterligare en scen till 2019.

Så förutom att vi får fortsätta presentera konserter under bar himmel på Mosebacketerrassen och i den anrika teatersalongen, så öppnar vi även dörrarna till Kägelbanan – Södra Teaterns största konsertlokal.
 
Tidigare festivaler har besökts av artister som Jason Isbell & the 400 UnitJohn MorelandLindi OrtegaColter WallDylan LeBlanc,Christian KjellvanderWhitney Rose och The Handsome Family. Arbetet är redan i full gång inför 2019 och vi kommer presentera nyheter löpande fram till festivalen nästa sommar.
 
På måndag 25 juni klockan 10:00 släpps de första biljetterna. Precis som förra året så börjar vi med ett begränsat antal rabatterade Early Bird-biljetter. Ordinarie festivalpass till Sthlm Americana 2019 kostar 1 050 kronor exklusive avgifter.